Grenzen stellen

Grenzen stellen. Gezond eten. Uit je bed komen. Plezier hebben in je werk. Moeite mee? Kom bij ons trainen! Ons doel is om jou te helpen assertiever te worden. In je relatie, op je werk, in je dagelijks leven, op de school van je kind. En vul zelf maar aan.

Door bij ons te komen trainen vergroot je je weerbaarheid. Daar heb je op alle gebieden van het leven profijt van. Onze trainingen zijn altijd op maat. Wij bespreken met jou waar jouw behoefte ligt en op basis daarvan doen we een voorstel hoe de training eruit zou kunnen zien.

Als de COVID-regels een beetje versoepeld zijn, komen we graag een workshop geven. De workshop duurt 1,5 uur voor 6 personen. De kosten zijn €25,- per persoon.

Wat gaan we doen?

Stel dat je leidinggevende regelmatig aan jou vraagt of je een extra dienst wilt draaien. Keer op keer zeg je ja, want iemand moet het doen. Maar door de tijd heen merk je dat jij steeds vaker wordt gevraagd en die assertieve collega van je minder. Dat wil jij ook, maar je hebt werkelijk geen idee hoe!

Grenzen aangeven

We spelen deze situatie na in een rollenspel. Eén van ons is jouw leidinggevende. Jij speelt jezelf. Op deze manier ga je voelen hoe het is om ‘nee’ te zeggen en ook hoe een ander daarop reageert. En hoe jij daar weer mee om kunt gaan.

Het wil namelijk niet zeggen dat als je ‘nee’ zegt, de ander daar meteen mee akkoord gaat. Misschien zegt je leidinggevende: er is niemand anders. Hoe blijf je dan bij je eigen standpunt? Door de situatie een paar keer uit te spelen, kun je het aangeven van je grenzen ’trainen’.

Grenzen stellen en kickboksen

Een fantastische combinatie! Je mag armen en benen gebruiken. Je leert uitdelen en incasseren (onder begeleiding uiteraard). Het kan je helpen je agressie te reguleren. Je voelt je er fysiek sterker door. Mentaal ook. Je merkt dat je meer kunt dan je denkt. Je kunt jezelf verdedigen. Daardoor voel je je veiliger. Én je leert je grenzen voelen. En bewaken. Daarom zijn wij zo enthousiast!

Soms ben je uitgepraat.

Je bent van het ene rollenspel naar de andere oefening gegaan. Vergeet die weerbaarheidstraining op het werk niet. En wat heeft het je gebracht? Niet zo bijster veel. Je weet wat je zou kunnen doen om je grenzen te stellen. Maar het overkomt je. Als je aan het eind van de dag thuis komt, denk je: dat was niet zo leuk van die collega. Je moppert erover tegen je partner. En daarna je vraagt je af: hoe kan ik dit veranderen?

Grenzen stellen boksen

Boksend je grenzen leren aangeven

Je kunt heel laagdrempelig een gratis kickboksles bijwonen. Gewoon op jouw tempo proberen of het wat voor je is. Lijkt kickboksen je wat? Dan kunnen we een pakket samenstellen, waarin kickbokslessen worden gecombineerd met onze weerbaarheidstrainingen. Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie.

Willen jouw collega’s ook kickboksen?

Vinden we tof! Daarom komen we graag bij jullie op locatie trainingslessen verzorgen. Door het kickboksen wordt jullie groepsdynamiek positief beïnvloed. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Daarnaast verhoogt het de vitaliteit. Vitaal zijn en vitaal blijven is door COVID-19 belangrijker dan ooit. Nog een reden om vrijblijvend bij ons een gratis intake aan te vragen.

Wil je graag een training van ons?

Boksend meer zelfvertrouwen krijgen

Zorggrens

Offline

We plannen je graag in voor een gratis proefles. Je hoort snel van ons!

07:13
Stuur ons een appje voor een gratis proefles