Boksen voor kind en jeugd

Wat we kinderen leren

Ligt jouw kind niet helemaal lekker in de groep? Gaat het met buikpijn naar school? Merk je dat het weinig zelfvertrouwen heeft? Of heeft het begeleiding nodig bij het uiten van boosheid?

Bij ons leert je kind om voor zichzelf op te komen, om emoties een plekje te geven en vooral met plezier te boksen. We bieden speciale moeder/kind-trainingen aan. Zo kun je de lessen samen met je kind komen doen.

Interesse?

Wat heb jij als jongere aan onze lessen?

Kickboksen is zoveel meer dan zweten en van je af meppen. Ruimte voor jezelf innemen, zelfverzekerd worden, negatieve ervaringen verwerken, ontladen van stress, leren omgaan met pijn of verdriet, steviger in je schoenen staan. Je kunt het allemaal leren door onder onze begeleiding te kickboksen. Dit doen we in combinatie met mentale coaching.

Vind je het prima om in een groep te sporten? Voor €32,50 per maand maak je onbeperkt gebruik van ons trainingsaanbod.

Boksen voor kind en jeugd in Apeldoorn

Jeugd +

Jeugd met een (lichte) uitdaging is bij ons ook welkom. We trainen in een kleine groep. Zo zorgen we ervoor dat we aandacht hebben voor iedereen. Je bent als ouder van harte welkom om bij de training te zijn!

Stichting Leergeld

Voor ouders met een kleine beurs biedt stichting Leergeld financiële ondersteuning aan. Zijn jouw gegevens al bekend bij stichting Leergeld? Schrijf je kind dan gelijk in!

Boksend meer zelfvertrouwen krijgen

Zorggrens

Offline

We plannen je graag in voor een gratis proefles. Je hoort snel van ons!

03:19
Stuur ons een appje voor een gratis proefles