Strippenkaart voor het hele gezin

Heb je geen tijd om elke week te sporten? Maar vind je het wel fijn om af en toe even lekker los te gaan? Dan hebben we iets voor je. 🙂

Sinds kort kun je bij ons ook per les betalen met een strippenkaart. 10 lessen kosten je €75,- en de kaart is een jaar geldig.

Het leukste is: je mag de kaart gebruiken voor je hele gezin. Dus kom je met twee kids, dan halen we drie strippen van je kaart af. Simpeler wordt het niet!

Hoe werkt het?

Nadat je een strippenkaart hebt aangeschaft, download je de app Spari voor Android of iPhone. Maak een account aan met hetzelfde e-mailadres als waarmee je de strippenkaart koopt.

Wij zetten jouw strippenkaart klaar in de app. Aan het begin van de les scannen we je kaart en halen er één strip per persoon vanaf.

Is je kaart (bijna) op? Dan kun je gewoon weer een nieuwe kopen. Of niet, als je daar geen zin in hebt. 😉

Ja, ik wil jullie sportieve en gezonde tips in mijn mailbox!
Totaal: € -

Dit zeggen onze klanten

Naima Bennis
Naima Bennis
18:09 06 Sep 21
Sinds 3 maanden kickboks ik bij Zorggrens. De sfeer in de groep is heel toegankelijk. Iedereen krijgt persoonlijke... aandacht en stelt eigen grenzen. De trainster luistert naar je, helpt je en daagt je uit. Maar de grens stel je zelf; dat wat ik uniek en bijzonder vind bij Zorggrens.Door het trainen met moeders en kinderen ervaarde ik dat ieder mens, klein of groot, zijn krachtpunten heeft. Niemand onderschatten dus. Martine is een vakkundige trainster, zowel in het coachen als in in het kickboksen. Ze helpt je om die krachtpunten te ontdekken en meenemen naar een hoger niveau.Kortom, hoe mijn humeur vòòr elke training ook is: de positieve sfeer in de groep en de training zorgen ervoor dat ik met een goed humeur naar huis ga. Ontzettend bedankt, Martine en Gerline, voor alles wat jullie doen voor ons.lees verder
Laura Camphens-Brandsen
Laura Camphens-Brandsen
17:09 03 Sep 21
Productieve bokstrainingen, waarbij ook gericht wordt gesproken en getraind op zelfverdediging!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Liever onbeperkt sporten voor €32,50 in de maand?

Boksend meer zelfvertrouwen krijgen

Zorggrens

Offline

We plannen je graag in voor een gratis proefles. Je hoort snel van ons!

04:04
Stuur ons een appje voor een gratis proefles